Om oss

JÄRFÄLLA GOKARTBANA – STORA UTEBANAN

Vi har två banslingor utomhus som vi kör på, huvudbanan och juniorbanan. På juniorbanan kör barnkartarna för de yngre 7-11 år och på huvudbanan de vanliga hyrkartarna samt racekartar.

Banan byggdes redan 1982 och är idag Stockholms största gokartbana med svåra kurvor, långa raksträckor och gott om plats för race och omkörningar. Hela banan är 825 meter lång och lilla hyrkartslingan 650 meter.

Dessutom den godkänd för riktiga tävlingskartar och har därför slät och fin asfalt och bra avåkningszoner. Varje år arrangerar hemmaklubben Järfälla MK stora nationella tävlingar. Klubben har träning för sina medlemmar tisdagar och torsdagar kl 17-20 samt söndagar kl 10-15.

Se öppettider och boka här.

08 gokarthall järfälla – Gokart året runt!

2022 föddes idén om att bygga gokarthall med inomhusbana intill vår stora utomhusbana. Våren 2023 påbörjades bygget som även innefattar en helt ny byggnad på 550 m2 med café, konferens, gokartbutik och stor terass som stod färdigt i augusti.

Gokarthallen beräknas vara klar i slutet av oktober och om allt går som vi hoppas så öppnar vi redan i november. Inomhusbanan blir ca 250 meter lång och 7-8 meter bred för att det ska finnas omkörningsmöjligheter och bli bra race. Vi har beställt 10 st nya hyrkartar för de äldre (ca 12 år -) och kommer ha barnkartar för de yngre (ca 8-11 år).

Se öppettider och boka här.