Gokartskola

KARTING CAMP
Gokartskolan för blivande racerstjärnor

Alla dagens formel 1-förare började i gokart. Nu har alla racingintresserade ungdomar chansen att börja sin racingkarriär hos oss.

Hos oss får förarna lära sig grunderna inom gokart och racing såsom spårval, omkörningsteknik, start, regler och flaggor. Alla instruktörer är erfarna tävlingsförare och efter avslutad kurs finns möjlighet att lösa gokartlicens. Åldersgränsen är 8 år och föraren skall minst vara 130 cm lång. Vi har ett begränsat antal kartar för kortare förare, kontakta oss för mer information.

Det är bra om man varit hos oss och provkört hyrkart innan kursen.

Gokartskola

Gokartskolan består av tre tillfällen, tex tisdag-torsdag kl 10.00-12.00. Gokartskola kör vi oftast i samband med sommarlov, höstlov, påsklov och jullov. Efter Steg 1 skolan kan man även gå vidare till vår Steg 2 skola där vi kör mer avancerade instruktioner och har mer fokus på att lära sig sporten karting och hur riktiga tävlingskartar fungerar. Vi kör då mestadels med hyrkartar men även test med racekartar.

Pris steg 1: 2750 kr/pers
Pris steg 2: 3950 kr/pers

 

Gokartkurser

Mellan loven kör vi gokartkurser, varje kurs består av sex tillfällen då vi kör på måndagkvällar kl 18.00-19.30. En kurs har samma innehåll som gokartskolan och berättigar till kartinglicens. De som redan gått gokartskola eller gokartkurs tidigare kommer ingå i avancerade kursen där ledarna anpassar övningar för att utveckla förarna ytterligare.

Alla våra skolor och kurser hålls av ledare som har många års erfarenhet av karting, de flesta har själva tävlat internationellt.

Kurs 1 körs måndagar vecka 3-8
Kurs 2 körs måndagar vecka 10-15

Pris gokartkurs: 3950 kr/pers

Gokartskola