Hyrkart Utomhus

Utomhus

Järfälla Gokartbana är en riktig stor tävlingsbana som är snabb, utmanande och erbjuder omkörningsmöjlighet överallt. Vi delar banan i två slingar där de stora kör på huvudbanan som är 650 meter lång och de yngre på juniorbanan som mäter 200 meter. När mörkret faller har vi även belysning på banan.

JÄRFÄLLA GOKARTBANA – STORA UTEBANAN

Vi har två banslingor utomhus som vi kör på, huvudbanan och juniorbanan. På juniorbanan kör barnkartarna för de yngre 7-11 år och på huvudbanan de vanliga hyrkartarna samt racekartar.

Banan byggdes redan 1982 och är idag Stockholms största gokartbana med svåra kurvor, långa raksträckor och gott om plats för race och omkörningar. Hela banan är 825 meter lång och lilla hyrkartslingan 650 meter.

 

Drop in

Vill man komma spontant och köra och äta eller fika är man varmt välkommen på drop in under våra ordinarie öppettider.

Priser:
Körpass 7 min: 200 kr/person
Körpass 2×7 min: 375 kr/person
Trippelkörning 3×7 min: 500 kr/person

Öppettider och drop in >>

 

Boka Gokartrace

Vi erbjuder paket med gokartrace, mat och konferens för företag och kompisgäng.

För att kunna boka behöver man vara ett större sällskap på minst 8 personer.

Läs mer om boka gokartrace här >>

Juniorbana

För de yngre förarna 8-11 år finns våra juniorkartar som passar förare som är minst 125 cm långa. Även dessa har justerbara stolar och skyddsbåge runtom och går förstås lite långsammare.

Läs mer här>>

Hyrkart 9 hk

Våra hyrkartar har 9 hk och är tillverkade i Sverige. Hyrkartarna är utrustade med skyddsbåde, justerbara pedaler och stol så de passar alla förare som är minst 140 cm långa och 12 år gamla. På vår stora utomhusbana kan 20 st köra samtidigt, större sällskap delas i grupper

Racekart

Vi är dessutom ensamma om att hyra ut riktigt snabba racekartar. Dessa kartar har mer effekt, bättre grepp och bättre väghållning. Vi har minikartar för förare 8-13 år och Rotax Max-kartar för de äldre. Dessa kartar måste man förboka för att få köra.

Läs mer här >>

Kontakta oss

Kontaktformulär