top 2 mobil huvud


DROP IN KÖRNING

Under våra ordinarie öppettider går det alltid bra att komma och köra hyrkart, vi kallar det Drop in. Innan besöket gäller det att kolla våra öppettider samt titta om banan är ledig i vår kalender. All tid som vi har öppet som inte är upptagen av gruppbokningar är alltid tillgänglig för Drop in.

Drop in kan man inte boka tid för, det är därför det kallas Drop in :)

Drop in körs med våra hyrkartar, Caroli Hammerhead 9 hk. Man behöver vara minst 145 cm lång och 10 år gammal, Kartarna är tunga att köra och man kör tillsammans med andra så vi rekommenderar att man är minst 12 år. Vid gränsfall längd och åldersmässigt är det bästa att prova på plats.

Vi har hjälmar, overaller och handskar.

Priser Hyrkart:
8 minuter körning kostar 195 kr/person
3 x 8 min. körning kostar 495 kr/person


JUNIORKART 

Juniorkartarna kan köras av barn som är 7-11 år, minimilängd är ca 125 cm. De barn som är på gränsen längdmässigt får provsitta på plats, det viktigaste är att man når pedalerna. Barnkartarna kör på vår juniorbana.
Barnkartarna kör endast tillsammans med vuxenkartar när samtliga är i samma sällskap om minst totalt sex personer. Är man exempelvis tre vuxna och tre barn så kan man köra tillsammans. Vill man boka egen tid ska man välja racepaketet Minirace.

Pris barnkart på juniorbanan: 130 kr/6 min, eller 3x6 min för 330 kr.

Barnbanan är öppen vissa tider, kolla på Öppettider >>RACEKART

Racekartarna måste förbokas. För att boka racekart och säkra en egen tid måste man vara minst fyra personer och välja vårt paket Trackday med Racekart.

Vi anordnar ofta på måndagar Open Trackday Racekart, vid dessa tillfällen kan man komma och hyra racekart utan att förboka. Kolla på våra öppettider och i kalendern där Open Trackday läggs ut, ofta med rätt kort varsel då vädret måste vara bra.

Det går dessutom att hyra racekart på klubbens träningstid (tisdagar & torsdagar kl 17.00-20.00 samt söndagar kl 10.00-12.00, då endast för förare som provat racekart tidigare och som har licens).

Priser Racekart:
8 min körning kostar 750 kr/person
2 x 8 min. körning kostar 1250 kr/person

Trackday med Racekart kostar 1950 kr/pers, minimum 4 pers.
 

HYRKART 9 HK HYRKART 9 HK
JUNIORKART JUNIORKART
RACEKART RACEKART

Kalender