top 2 mobil huvud


DROP IN KÖRNING

Under våra ordinarie öppettider går det alltid bra att komma och köra hyrkart, vi kallar det Drop in. Innan besöket gäller det att kolla våra öppettider samt titta om banan är ledig i vår kalender. All tid som vi har öppet som inte är upptagen av gruppbokningar är alltid tillgänglig för Drop in.

Drop in kan man inte boka tid för, det är därför det kallas Drop in :)

Drop in körs med våra hyrkartar, Caroli Hammerhead 9 hk. Man behöver vara minst 140 cm lång och 10 år gammal. Vi har hjälmar, overaller och handskar.

Priser Hyrkart:
8 minuter körning kostar 195 kr/person
3 x 8 min. körning kostar 495 kr/person
(Priserna gäller från 31/3)


BARNKART

Barnkartarna kan köras av barn som är 7-11 år, minimilängd är ca 125 cm. De barn som är på gränsen längdmässigt får provsitta på plats, det viktigaste är att man når pedalerna. Barnkartarna kör på vår juniorbana.
Barnkartarna kör endast tillsammans med vuxenkartar när samtliga är i samma sällskap om minst totalt sex personer. Är man exempelvis tre vuxna och tre barn så kan man köra tillsammans. Vill man boka egen tid ska man välja racepaketet Minirace.

Pris barnkart på juniorbanan: 125 kr/6 min.RACEKART

Racekartarna hyr vi ut under våra ordinarie öppettider i mån av plats, hyrkart har alltid företräde. För att boka racekart måste man vara minst fyra personer och välja vårt paket Trackday med Racekart.
Det går dessutom att hyra racekart på klubbens träningstid (tisdagar & torsdagar kl 17.00-20.00 samt söndagar kl 10.00-12.00, då endast för förare som provat racekart tidigare).
Vi anordnar ibland Open Trackday Racekart, vid dessa tillfällen kan man komma och hyra racekart utan att förboka.

Priser Racekart:
8 min körning kostar 750 kr/person
2 x 8 min. körning kostar 1250 kr/person
Trackday med Racekart kostar 1950 kr/pers, minimum 4 pers.

De tillfällen vi anordnar Trackday Open (racekartkväll) kostar förargenomgång samt 3 x 8 min 1750 kr/person.

Kalender