top 2 mobil huvud

HYRKART 9 hk

Våra hyrkartar är de som vi vanligtvis använder vid drop in-körning, racepaket, Grand Prix Open och gokartskola. Kartarna är tillverkade i Sverige och har utöver skyddsbåge finns även justerbar stol och justerbara pedaler vilket gör att alla som är längre än 145 cm kan köra. Vi rekommenderar dock att man är äldre än 12 år. Vid gränsfall längd och åldersmässigt är det bästa att prova på plats.

Kartarna är mycket lättkörda och är förstås utrustade med hydralisk broms och slicksdäck. 
 

BARNKART

Vi har juniorkartar för barn och ungdomar mellan 7-11 år, med skyddsbåge. Kartarna har justerbar stol men föraren behöver vara minst 125 cm lång.

Dessa kartar körs även på vår juniorbana som passar perfekt för dessa kartar med lägre toppfart.

Hyrkart 9 hk
Hyrkart 9 hk
Barnkart
Barnkart

RACEKART 25 hk

Järfälla Hyrkart är ensamma i Sverige om att hyra ut riktiga tävlingskartar. Dessa kartar har såklart mer effekt, bättre däck, lägre vikt och bättre väghållning och fartupplevelsen blir mycket bättre än i vanliga hyrkartar. Det är ingen tillfällighet att de flesta av Formel 1-förarna fortfarande kör kart, både för träningens och nöjets skull.

Vi har racekartar för alla åldrar men åldersgränsen för de snabbaste är 13 år (Rotax Life) och för de minsta kartarna 7 år (Minikart).

Vi försöker hålla måndagarna fria för att endast ha uthyrning och prova på racekartar, anmälan till en sån måndag görs på vår hemsida www.sodakart.se där det även finns mer information om att hyra, köpa och tävla med riktig racekart. 

De som har kartinglicens kan även hyra racekart på klubbens träningstid, deta behöver förbokas.

Vi anordnar även tävlingar med dessa kartar. Konceptet kallar vi för Easy Karting.
Läs mer här >>

Är man intresserad av att köpa egen tävlingskart och börja med karting på riktigt har vi komplett butik på Järfälla Gokartbana där vi säljer både nya och begagnade kartar samt alla tillbehör.
Läs mer på www.sodakart.se >>

Racekart 25 hk
Racekart 25 hk