top 2 mobil huvud

karting camp

Gokartskolan för blivande racerstjärnor

Alla dagens formel 1-förare började i gokart. Nu har alla racingintresserade ungdomar chansen att börja sin racingkarriär hos oss.

I vår gokartskola får förarna lära sig grunderna inom gokart och racing såsom spårval, omkörningsteknik, start, regler och flaggor. Alla instruktörer är erfarna tävlingsförare och efter avslutad kurs finns möjlighet att lösa gokartlicens. Varje skola är uppdelad på tre tillfällen på ca 3 tim (tisdag-torsdag) där teori blandas med träning och övningar på banan. Åldersgränsen är 10 år och föraren skall minst vara 130 cm lång. Vi har ett begränsat antal kartar för barn 7-9 år, kontakta oss för mer information.

Det är bra om man varit hos oss och provkört hyrkart innan kursen.

Efter att ha gått Steg 1 kan man även gå vidare till vår Steg 2 kurs där vi kör mer avancerade övningar och har mer fokus på att lära sig sporten karting och hur riktiga tävlingskartar fungerar. Vi kör då mestadels med hyrkartar men även test med racekartar.

Alla våra skolor och kurser hålls av ledare som har många års erfarenhet av karting, de flesta har själva tävlat internationellt.
 

KURSER 2023
(Se planerade veckor och dagar i rullgardinen)

Vi kommer arrangera gokartskola under våren och sommaren. En kurs består av tre tillfällen a' 2-3 timmar (beroende på antalet deltagare). Vanligtvis körs kursen tisdag, onsdag och torsdag kl 10.00-13.00.

Vi har både steg 1 och steg 2, i steg 1 kör vi enbart med hyrkarts och i steg 2 fokuserar vi mer på racekart inkl testkörning.

Båda kurserna innehåller all utbildning som krävs för att erhålla licens, licens och klubbavgift ingår ej i kursavgiften.

Vid färre än 8 anmälningar kan gokartskolan ställas in.
Intresseanmälan görs i formuläret här på sidan. 
Ring eller maila gärna om det finns frågor.

Pris steg 1: 2750 kr/pers
Pris steg 2: 3950 kr/pers