top 2 mobil huvud

08 gokarthall järfälla

äntligen kan vi köra året runt!

2022 föddes idén om att bygga gokarthall med inomhusbana intill vår stora utomhusbana. Våren 2023 påbörjades bygget som även innefattar en helt ny byggnad på 550 m2 med café, konferens och stor terass som stod färdigt i augusti.

Gokarthallen beräknas vara klar i slutet av oktober och om allt går som vi hoppas så öppnar vi redan i november. Inomhusbanan blir ca 250 meter lång och 7-8 meter bred för att det ska finnas omkörningsmöjligheter och bli bra race. Vi har beställt 10 st nya hyrkartar för de äldre (ca 12 år -) och kommer ha barnkartar för de yngre (ca 8-11 år).

Drop in
Vill man komma spontant och köra och äta eller fika är man varmt välkommen på drop in under våra ordinarie öppettider. Öppettiderna kommer publiceras så snart vi vet datum som hallen öppnas. 3x8 minuter drop in gokartkörning kostar 495 kr


Racepaket m.m.
Vi kommer kunna erbjuda paket med gokartrace, mat och konferens för företag och kompisgäng som går att boka redan nu. Vi tar emot bokningar från 17 november och framåt, eventuellt öppnar vi tidigare.

Prisexempel
Grand Prix 650 kr/pers (träning, 2 st kvalheat & final)
Konferens halvdag inkl. fika (-18 pers) 3500 kr
Pizza inkl. dricka & kaffe 150 kr

I vårt café kommer det finnas pizza, hamburgare, korv med bröd, kaffe, dricka m.m.
Vi erbjuder även sällskap catering och möjligheten att boka enskild lokal vid måltiden.
Fyll i formuläret nedan för bokning eller mer information.


Gokartskola
Alla som jobbar hos Järfälla Hyrkart har ett förflutet inom karting och motorsport, därför har vi ett kunnande och engagemang som andra gokartställen inte har. Vi har även butik där vi säljer tävlingsutrustning, ett eget team som åker runt på kartingtävlingar i hela Sverige och dessutom har vi uthyrning, träning och tävlingar med riktiga racekartar utomhus på sommaren.
Vill man börja med karting är första steget att gå vår gokartskola. Vi kommer arrangera gokartskola även i gokarthallen där vi lär ut körteknik, flaggor, spårval och regler.

 

Bokningsförfrågan Gokarthallen


 • * Vi reserverar oss för att vi kan tvingas flytta fram / byta datum för bokningar i händelse av förseningar i byggnationen av gokarthallen.
  * All körning sker på egen risk
  * Avbokning måste ske senast 10 dagar före bokad tid. Vid större bokningar längre än 1,5 tim måste avbokning eller ändring göras senast 30 dagar före bokad tid, vid senare avbokning debiteras 75% av priset.
  * Vid försenad ankomst kan personalen korta ner evenemanget.
  * Påverkade personer får ej köra
  * Vid ovarsam körning kan ni bli avstängda från banan.
  * Vid avstängning/ svart flagg återbetalar vi ej erlagt belopp.
  * Skador som orsakats av ovarsam körning kan komma att debiteras.
  * Längdgränsen för uthyrningskartarna är 135 cm. Vid bokning av racepaket med stora kartar måste man minst vara 12 år gammal.
  * Ni måste vara minst 6 personer för att kunna boka ett paket i gokarthallen. Minimiantalet varierar beroende på racepaket och dag.
  * Vi kör med max 10 kartar samtidigt i gokarthallen. Vid större sällskap körs racet i grupper.
Hallen börjar byggas i september
Hallen börjar byggas i september
Asfaltering av ytan där hallen byggs
Asfaltering av ytan där hallen byggs