top 2 mobil huvud

RACEKART

EASY KARTING - ROTAX LIFE


För att underlätta steget in i kartsporten började vi med uthyrning och prova på av racekart för nästan 20 år sedan. Vi kallar det Easy Karting för alla som vill prova på eller köra en riktigt snabb gokart.

Våra vanligaste racekartar är 125 cc kartar med ca 28 hk och toppfart på över 100 km/tim. Dessa kartar har åldergräns på 14 år. Vi har även några racekartar för yngre förare.

Under åren har hundratals förare börjat med kart efter att ha provat på hos oss. Vi har egen racekart-butik och hjälper gärna till att ta fram rätt kart och utrustning som krävs.

Att börja med karting är fantastiskt roligt men svårt om man saknar erfarenhet av motorsport. Som all motorsport är det även dyrt och tidskrävande, en racekart behöver service hela tiden. För att underlätta för alla har vi startat Rotax Life för alla som vill börja och utöva kartingsporten utan att behöva köpa, äga, meka och transportera. 

Vårt koncept Rotax Life innebär egentligen att vi har 25-30 racekartar för uthyrning, vi arrangerar träningskvällar med tränare och tävlingar där alla då kör exakt likadana kartar.
Helt enkelt Hyrkart Deluxe - ni kör, vi fixar resten.

Läs mer om vår butik, team och Rotax Life på www.sodakart.se