Gokartskola

kart2

Alla dagens formel 1-förare började i gokart. Nu har alla racingintresserade ungdomar chansen att börja sin racingkarriär

Gokartskola

I vår gokartskola får förarna lära sig grunderna inom gokart och racing såsom spårval, omkörningsteknik, start, regler och flaggor. Alla instruktörer är erfarna tävlingsförare och efter avslutad kurs finns möjlighet att lösa gokartlicens. Varje skola är uppdelad på tre tillfällen där teori blandas med träning och övningar på banan. Åldersgränsen är 10 år och föraren skall minst vara 150 cm lång.
För de som är intresserade av att börja tävla i gokart efter skolan kan vi ordna testkörning av tävlingskartar.

Planerade kurser:

Vi kommer arrangera gokartskola under några veckor i sommar, en kurs är måndag-onsdag kl 10.00-12.00 och vi planerar att ha skola vecka 26, 27 och 29 i sommar (2017).

Pris 1750 kr/pers

OBS! Vid färre än 8 anmälningar ställs gokartskolan in

Anmälan till gokartskolan skickas in via mejl till info@jarfallahyrkart.se. Skicka namn, ålder, längd, och kontaktuppgifter.

 

Träning

Efter gokartskolan väljer vissa att köpa egen gokart i vår butik men många väljer att fortsätta hyra kart för att känna sig för i sporten. Oavsett så erbjuder vi därefter träning varje vecka där fokus är att fostra snabba förare som har roligt på banan. Kontakta oss för mer information.

 

Vi arrangerar även trackdays där alla kan komma och testa våra snabbare kartar.
Kolla i vår kalender när vi arrangerar nästa Open Trackday eller kontakta oss.