Gokart är det roligaste som finns!

Gokart är det roligaste som finns!

Vill du uppleva gokart på riktigt så är det hyrkartJärfälla Kartbana som gäller! Banan är Stockholms enda riktiga tävlingsbana där det körts både SM och Nordeuropeiskt Mästerkapet för karting. Vår slinga har både snabba och tekniska partier och banan är 8-10 meter bred vilket gör att tävlingar hos oss bjuder på många omkörningar och bra race.
Vi vågar påstå att vi har den roligaste gokartbanan i Stockholm!

Hos oss kan man både köra drop in och event med vanliga hyrkartar samt hyra snabbare tävlingskartar.

 

Hyrkartverksamheten på banan drivs av SODA Motor AB och vår personal har lång erfarenhet av allt från hyrkart till internationell karting då vi även har butik och driver ett av Sveriges största kartingteam.

Våra kartar

Vi har 16 st Dino hyrkarts med 270 cc-motorer. Effekten är på 9 hk och toppfarten 80 km/h.
Åldersgräns för att köra dessa är 10 år.

För våra fartsugna kunder har vi flera snabbare tävlingskartar, som vi även kallar för Easy Karting. som är det perfekta alternativet för den som vill köra en betydligt snabbare och roligare kart. easykart EASYKARTINGLOGGA1312

Våra tävlingskartar är en skön kombination av ett riktigt tävlingschassie och en riktig tävlingsmotor. Med bättre däck och lägre vikt blir fartupplevelsen fantastiskt mycket bättre än i vanliga hyrkartar. Det är ingen tillfällighet att de flesta av Formel 1-förarna fortfarande kör kart, både för träningens och nöjets skull.

 

Open Trackdays

Eftersom vi inte kan blanda tävlingskartar och hyrkartar på banan samtidigt så har vi särskilda drop in-tider då man kan komma och hyra våra snabbare kartar, dessa tider kallar vi för Open Trackdays. Oftast körs detta på måndagkvällar förutsatt att det inte är bokningar på banan. Kolla i vår bokningskalender.

Vardagseftermiddagar då vi normalt inte har mycket drop-in och bokningar går det oftast att boka tid för att komma och köra tävlingskartar, kontakta oss på telefon eller mail innan bara.

Observera att det krävs uppkörning i våra 270 cc-hyrkartar och godkännande av vår personal för att få hyra våra snabbare gokartalternativ.